Digitalizarea afacerilor

Trecerea în digital permite accesul în timp real la informații detaliate

Integrare

Automatizarea fluxurilor, procedurilor și proceselor permite integrarea într-o singură platformă pentru diferite zone ale business-ului.

Excelență operațională

Optimizarea proceselor reduce timpii de execuție si posibilitatea de a executa servicii si  produse cu mai puțini angajați.

Dezvoltare business

Automatizarea proceselor și procedurilor permite extinderea afacerii, deschiderea de noi linii de business și accesarea de noi piețe.
Finanțe 
Finanțele trebuie să genereze cifre cheie care arată poziția și rentabilitatea companiei pe piață. Dacă procesele de plăți și încasări sunt executate în siguranță și fără erori, acest lucru este posibil.

Deseori, operațiunile pe hârtie înseamnă costuri înregistrate prea târziu, aprobări care durează prea mult, informații care trebuie combinate din surse deconectate, de unde rezultă  comenzi ce nu pot fi finalizate.

Gestiunea documentelor și automatizarea proceselor ajută compania dumneavoastră să depășească aceste bariere, centralizând informații valoroase ale documentelor și proceselor într-un singur sistem integrat direct cu ERP-ul pentru o imagine completă a informațiilor.

Procesare facturi
Facturarea în mod automat, de la preluarea datelor până la aprobare, oferă posibilitatea de a posta facturi în sistemul contabil sau ERP. Soluția preconfigurată combină expertiza de proces modern cu platformele de cloud mobile pentru a elimina risipa proceselor manuale și pentru a vă orienta echipa pe proiecte strategice, care aduc profit.

Contracte clienți
Încheiați tranzacții rapid! Asta înseamnă acces instantaneu la informații critice și procese fără întreruperi pentru experiențe remarcabile ale clienților!

GDPR
Nu există o singură tehnologie care să îndeplinească toate cerințele GDPR. Adoptă o strategie holistică de gestionare a informațiilor!

Despre Beck et al. România și așteptările clienților săi

5 beneficii ale lucrului Digital versus Analog

Procese de business digitizate alături de Beck et al.

Platforma IT de ultimă generație în digitalizarea afacerilor

Solicitați un demo!

Dacă doriți un demo, vă rugăm să completați formularul de mai jos:
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.