Îți dorești flexibilitate și independență? Lucrează cu noi!
Contactează-ne!

Ceea ce este o problemă pentru proprietarii de birouri, pentru noi înseamnă mai multă libertate.

Locațiile de birouri mari devin din ce în ce mai puțin importante. Utilizăm instrumentele pe care le oferim clienților noștri în mod consecvent. Astfel, angajații noștri lucrează parțial de la biroul de acasă sau aleg o altă locație. Rețeaua noastră socială, instrumentele de colaborare în timp real și infrastructura cloud implementată în mod constant, ne permit să lucrăm în mod flexibil de oriunde. Locațiile noastre reprezintă punctele de transfer pentru proiectele clienților noștri.

Oferim perspective deosebite:

  • oportunități individuale de dezvoltare.
  • perspective profesionale în domenii interesante.

Considerăm consultanța, analiza și tehnologia integrate în mod constant. Vrei să contribui cu ideile tale?

Beck et al. are o cultură corporativă în care cooperarea, învățarea și dezvoltarea individuală a angajaților se află în prim-plan. Întotdeauna avem un ochi spre viitor și căutăm oameni ca noi: cu experiențe unice și dorința de colaborare între diferite discipline. Apreciem competența angajaților noștri și acordăm o mare importanță responsabilității personale.

Lucrăm într-o echipă internațională, având culturi diferite, prețuim perspective multiple și promovăm puncte forte individuale.

Beck et al. îți oferă posibilitatea de a lucra într-un mediu multicultural și de a face schimb de opinii cu colegii din întreaga lume, în orice moment.

Contactează-ne acum!

Scrie-ne pentru a te alătura echipei noastre!


Nume:
Telefon:*
E-mail:*
Atașează CV(max 2MB):*
Antispam: